середа, 21 жовтня 2015 р.

   Відповідно теми тижня "Дитячий садок" (ознайомлення з професією шефповара, комірника), ми ходили на екскурсію до харчоблоку дошкільного закладу, де вихованці мали змогу ознайомитися з приміщенням кухні, її меблями, технікою, посудом, працівниками та їх обов'язками, значенням професії шефповара та комірника.

 ось яка кастрюля з супом на всіх дітей садочка 
 жарильна шафа
 електроплита
 холодильна камера
 шафа для зберігання хліба
 вага та її призначення
 посуд
 дякуємо за екскурсію
 команда юних поварят
 дидактична гра " З чого варимо цю страву?"
 Дидактична гра " Солодкі та солоні страви" (солодка - присіли, солона - встали)


На занятті "Віконечко в природу" ми ознайомились з новою для нас кімнатною рослиною - клівією. пригадали як правильно доглядати за рослинами
 та повправлялись у вміннях.

підпушили
і полили, і водичкою скропили.

Немає коментарів:

Дописати коментар